fbpx

Consultanță

Personalul laboratorului de dozimetrie reprezintă cheia de acces spre performanță. Instruirea personalului laboratorului de dozimetrie nu este doar o cerință de standard sau o cerință a autorității de reglementare, ci reprezintă chintesența succesului. Cum asigurăm trasabilitatea, cum interpretăm rezultatele testelor de tip, cum evaluăm incertitudinea, cum evaluăm performanța rezultatelor furnizate de laborator – sunt întrebări la care putem găsi împreună răspuns. Tematica se stabilește în funcție de necesarul de instruire și urmărește cerințele din normele specifice și din standardele în vigoare.

Solicită ofertă

Efectuarea unor măsurători bune, cu acuratețea cerută de normele de dozimetrie, implică, pe lângă implementarea unor proceduri de asigurarea calității, rigoare și atenția la detalii. Vă putem asista în demersul de înscriere pentru acreditarea laboratorului de dozimetrie, clarificând toate aspectele legate de implementarea cerințelor standardului ISO 17025 în activitățile unui laborator de dozimetrie individuală.

Solicită ofertă

Volumul de date într-un laborator de dozimetrie individuală este deosebit de mare. Îl puteți ține sub control folosind un soft dedicat pentru gestiunea tuturor informațiilor ce decurg din procesul de monitorizare dozimetrică. Oferim o soluție ce îmbină în mod armonios știința de a face dozimetrie și arhitectura IT, soluție care răspunde tuturor cerințelor și nevoilor unui laborator de dozimetrie: gestiune date, gestiune dozimetre, control factori de corecție, control parametri cititor, generare rapoarte dozimetrice și multe altele.

Soft DosiTrackerSolicită ofertă

Doriți să îmbunătățiți calitatea rezultatelor furnizate de laboratorul de dozimetrie? Vă oferim expertiza și suportul nostru pentru efectuarea testelor de tip pentru tipul de sistem dozimetric folosit în laboratorul dumenavoastră. Iradierea dozimetrelor se face în laboratoare membre ale IAEA-WHO Secondary Standard Dosimetry Laboratory Network.

Solicită ofertă